Bingo prijzen pakken

Bingo online is dus zeer simpel. (Zie trouwens hier voor de verschillende definities van Bingo: http://www.encyclo.nl/begrip/bingo). Heb je gewonnen, klik dan snel op de bingo knop. Vergeet je dit te doen, dan kan het zijn dat een andere speler het spel wint. Als je te laat bingo klikt is het niet meer geldig. Daarnaast mag je alleen bingo klikken als je ook echt gewonnen hebt. Vals spelen is ten strengste verboden. Kaarten worden dan ook gecontroleerd door de computer en andere spelers. Als blijkt dat je vals bingo hebt, dan kan je geschorst of gediskwalificeerd worden van het. Vermijd dit dus ten alle tijden. Probeer ook niet je kaarten te manipuleren. Men heeft dit gelijk door aangezien de technologie om dit te herkennen zeer ver ontwikkeld is.

Als je online bingo speelt, bijvoorbeeld bij een aanbieder of een casino, dan zijn de eerste rondes vaak gratis. Je hoeft dan dus niet zelf geld te betalen. Na een paar rondes ben je aan het spel gewend. Dan komt het moment dat je zelf geld zou moeten neerleggen. Dit is het inleggeld dat in de algemene pot gaat. Iedere speler maak kans om deze pot te winnen. Jij kan een van die winnaars zijn. Hoe meer geld er ingelegd is, hoe groter de pot. Let hierbij goed op hoeveel je bent bereid te betalen. Zoals al eerder gesteld geldt dat je kans om te winnen toeneemt naarmate je aantal kaarten toenemen in bingo. Echter kaarten kosten ook meer geld. Het kan zo zijn dat bij elke kaart die je koopt je steeds meer moet betalen. Dit kan een van de regels zijn van het spel om het spel zo eerlijk mogelijk te houden. Deze is van belang voor alle spelers. Als je inleggeld moet betalen dan is € 5 vaak al genoeg. De meeste aanbieders hanteren dat als minimumbedrag. Daarnaast kan je soms ook meer geld inleggen. Dit kan oplopen tot honderden euro’s. Bij online bingo toernooien ligt het inschrijfgeld vaak hoger. Dit komt omdat ook de organisatie eromheen betaald moet worden. In elk spel is vaak de organisator aanwezig die toekijkt of alles goed verloopt. Transacties gaan heel veilig via betaalde beveiligde betaalsystemen.

 

Wat win je als je een bingo spel wint? Er worden verschillende prijzen gegeven. De meest voorkomende prijs is simpelweg geld dat je krijgt als je bingo gewonnen hebt. Je krijgt dan al het geld in de pot oftewel het geld van alle spelers. De bedragen hier voor kunnen zeer hoog oplopen naarmate het aantal spelers toeneemt. Speel je in een bingospel met een heleboel spelers en je wint, dan ontvang je al het geld. Soms kan het zijn dat er meerdere prijzen per spel worden vergeven. Het kan zijn dat je al een kleine prijs ontvangt als je bijvoorbeeld een rij over: het geweld. De hoofdprijs wordt vaak vergeven als je hele kaart is afgestreept en je de eerste bent. Dit gebeurt vaak later pas in het spel. Roep dan snel bingo.