Bingo online

Besluit je meerdere kaarten te kopen als je bingo op internet speelt, dan neemt je winkans ook toe. Dit komt omdat je meerdere getallen tegelijk af kan strepen als er een bal getrokken wordt. Hou alle formulieren dus goed in de gaten. Let hierbij wel op dat je niet teveel formulieren koopt. Niet alleen kost het je veel geld maar ook is het lastige je aandacht bij het spel te houden. Dit komt omdat je constant bezig bent met getallen af te kruizen van je kaarten. Naarmate je het spel meer speelt, word je daar steeds handiger in. Je ziet al snel een bepaalde patronen. Je brein past zich dan aan het spel aan. Gevorderde spelers gaan bijvoorbeeld veel makkelijker met meerdere kaarten om. Er zijn zelfs spelers die meer dan 30 kaarten tegelijk spelen.

Hierbij moet je er rekening mee houden of je bingo in het echt speelt of op een website. Als je bingo in het echt speelt heb je echte kaarten en moet je zelf handmatig ze afstrepen met een pen of potlood. Dus dit kost veel tijd. Als je bingo online speelt echter dan is het veel makkelijker. Je kan dan de computer je kaarten laten afkruizen. Dit gaat anders automatisch. Je kan dan dus zoveel kaarten kopen als je wil. Je bent hierdoor wel meer geld kwijt. Je moet jezelf een inschatting maken. Ben ik bereid meer geld te investeren in het spel? Aan de ene kant kun je meer geld verliezen, aan de andere kant wordt de kans om te winnen ook steeds groter. Dit is een afweging die je zelf moet maken.

Speel je online bingo, dan kan je al heel snel van start. Je laptop, mobiele telefoon of desktop PC is genoeg. Als je een toetsenbord en muis hebt en een beeldscherm waarop het spel afgebeeld kan worden en een modem waarmee je toegang tot het internet hebt, dan heb je alle benodigdheden. Je moet dan allereerst de internetbrowser van je computer starten. Vervolgens surf je naar de website die bingo aanbiedt. Zij gebruiken een bepaalde digitale technologie om het spel aan te bieden. Je hebt hier vaak een bepaalde visualisatie software voor nodig, bijvoorbeeld flash. Als de website vraagt je dit installeren doe dit dan. Vervolgens zie je het spel op je scherm staan. Aan de ene helft van het scherm zie je de ballen die al getrokken zijn. Op de andere helft van je scherm zie je je eigen kaarten en welke getallen je nog afgestreept moet hebben. Met de muis klik je op de getallen van je kaarten. Vervolgens worden die afgestreept. Er zijn veel prijzen te pakken met online bingo!